top of page
Psychologist Session

 Psykologtjänster för barn, ungdomar och vuxna

Med mottagning på Kimitoön och på distans

Om mig

Jag är legitimerad psykolog och erbjuder privata psykologtjänster. På den här websidan beskriver jag tjänsterna jag erbjuder på svenska. För information om tjänsterna jag erbjuder på engelska besök min engelska websida

 

Mitt tillvägagångssätt

 Tjänster av högkvalitet för din psykiska hälsa

Jag erbjuder psykologisk behandling på Kimitoön och på distans för barn, ungdomar och vuxna. Min mottagning är i Vestlax men jag kan även komma till ditt hem, skola eller arbetsplats. Jag jobbar med individer som har symptom av ångest, depression, trauma, posttraumatiskt stresssyndrom, sömnsvårigheter, personlighetsstörningar, ilska, tvångssyndrom, beteendeproblem, förlossningsdepression och stress. Jag stöder individer som går genom en kris eller som har relationsproblem. Jag erbjuder psykologiska tjänster till individer med neuropsykiatriska diagnoser (så som ADHD eller autismspektrumtillstånd) eller symptom för att hitta lösningar till utmaningar som förekommer i det dagliga livet. Jag jobbar med föräldrar som behöver verktyg för att bättre kunna stöda sina barn som lider av mentalohälsa eller ett neuropsykiatriskt tillstånd. 

Wooden Furnitures

Så fungerar det 

Nya klienter: Tidsbeställningar och förfrågningar

För tidsbokningar och förfrågningar kontakta mig. Mina kontaktuppgifter finns nedan. För bästa service, vänligen ge en kort beskrivning av ditt problem samt berätta i vilken stad eller kommun du bor. 

Kontaktuppgifter 

Telefonnummer

+358 (0)440488487

Epost

Följ

  • Facebook
  • LinkedIn

Tidsbokningar via sms eller e-post 

Jag har också en Signalkonto.

bottom of page